
Menú per grups
Per començar…
Pernil bodega amb oli d’oliva i sal maldon
amb pa de coca torrat amb tomàquet.
amb pa de coca torrat amb tomàquet.
Tot seguit tastarem...
(per compartir)
Amanida de formatge de nous i pinyons torrats amb vinagreta de mostassa
Amanida de pinya i fruits secs amb
vinagreta de gerds
Carpaccio de vedella amb parmesà
Croquetes de ceps i foie
Calamars a l’andalusa
Risotto de bolets
(per compartir)
Amanida de formatge de nous i pinyons torrats amb vinagreta de mostassa
Amanida de pinya i fruits secs amb
vinagreta de gerds
Carpaccio de vedella amb parmesà
Croquetes de ceps i foie
Calamars a l’andalusa
Risotto de bolets
Inclou aigües minerals, vi de la casa
i postres.
i postres.
Menú 1
Graellada de carns a la brasa
o
Filet de salmó al pebre verd
o
Coca d’espinacs gratinada
amb formatge de cabra
o
Filet de salmó al pebre verd
o
Coca d’espinacs gratinada
amb formatge de cabra
20€
Menú 2
“Asado de tira” a la brasa
o
Calamarcets a la planxa
o
Filets de dorada amb salsa de gambes
o
Hamburguesa XL amb foie
o
Calamarcets a la planxa
o
Filets de dorada amb salsa de gambes
o
Hamburguesa XL amb foie
Menú 3
Filet de vedella
*Els menús no inclouen cafès ni begudes extres
Si teniu algun suggeriment o voleu modificar els menús no dubteu a consultar-nos-ho.
amb
foie i ceba caramel·litzada
o
Cueta de rap amb crema de romesco
o
Tronc de lluç a l’estil “donosti”
o
Magret amb salsa de gerds
foie i ceba caramel·litzada
o
Cueta de rap amb crema de romesco
o
Tronc de lluç a l’estil “donosti”
o
Magret amb salsa de gerds
Bodega:
Nuviana Chardonnay
Nuviana Cabernet Sauvignon
Nuviana Cabernet Sauvignon
30€

No hay comentarios:
Publicar un comentario