miércoles, 22 de mayo de 2013

Menú per grups 


Per començar…
Pernil bodega amb oli d’oliva i sal maldon
amb pa de coca torrat amb tomàquet.
Tot seguit tastarem...
(per compartir)
Amanida de formatge de nous i pinyons torrats amb vinagreta de mostassa
Amanida de pinya i fruits secs amb
vinagreta de gerds
Carpaccio de vedella amb parmesà
Croquetes de ceps i foie
Calamars a l’andalusa
Risotto de bolets
Inclou aigües minerals, vi de la casa
i postres.

Menú 1
Graellada de carns a la brasa
o
Filet de salmó al pebre verd
o
Coca d’espinacs gratinada
amb formatge de cabra
                                  20€

Menú 2
“Asado de tira” a la brasa
o
Calamarcets a la planxa
o
Filets de dorada amb salsa de gambes
o
Hamburguesa XL amb foie
                               
                                  
 
 
   

Menú 3
Filet de vedella
*Els menús no inclouen cafès ni begudes extres
Si teniu algun suggeriment o voleu modificar els menús no dubteu a  consultar-nos-ho.
amb
foie i ceba caramel·litzada
o
Cueta de rap amb crema de romesco
o
Tronc de lluç a l’estil “donosti”
o
Magret amb salsa de gerds
Bodega:
Nuviana Chardonnay
Nuviana Cabernet Sauvignon
                             30€









No hay comentarios:

Publicar un comentario